Luka jahitan bersalin normal

Hi mommy. Nam tanya kalau ada sape² pernah mengalami jahitan pada luka bersalin normal renggang? Nurse kk kata takde ape² dan tak perlu jhait semula (alhamdulillah).. tapi ada inisiatif lain ke ye kalau nak luka cantum cantik balik? TQ mommies!

2 Balas

saya pun renggang misi cakap tak payah jahit semula sebab dah tumbuh daging takut lak tu nak jahit lagi saya beli obat kat farmasi lepas kencing lap bersih and kering terus sapu tp skrg mcm ad rsa perih2 sikit nak duduk tak tau pun apa hal

biarkan je..