Faraj gatal/pedih seawal 19w

Hi mommies, nk tnya klw kte rasa pedih/gatal kt bahagian faraj nih bahaya tk? And boleh ke pakai panty liner jika keputihan teruk?

4 Balas

Hi, saya start 14weeks dah rasa gatal merenyam sngt..tangan asyik nak garu kdg sampai luka..saya basuh pakai air suam bergaram and pakai panty liner..kerap tukar setiap 4 jam..pastikan dkt bawah tu sentiasa kering..skrg saya dah ok sikit..alhamdulillah

sis kena inform misi or doc yer if keputihan tu teruk..

kalau dah gatal2 tu kena check ye. takut gbs