frisolac AR

hi mommy nak tanya. tahi baby saya warna hijau pekat dah 2 bulan sejak minum frisolac AR. normal ke tahu baby hijau pekat? macam lama sangat tahi dia warna hijau. tak pernah warna kuning mustard. baby fully fm

2 Balas

klu minum fm normal klu tahi warna hijau. meaning bby serap zat dari fm tu. mcm kita mkn ubt tmbh darah, poo kita warna gelap kan, sbb tu la

2mo ago

thank you sis. saya risau sebab da 2 bulan lebih tahi hijau pekat 😂

mmg mcm tu sis. color tahi tu ikut atas jenis susu.

2mo ago

terima kasih sis 🙆🏻‍♀️