baby gerak tak rasa

hi mommy, nak tanya possible tak if saya tak rasa baby gerak2? baby 20 weeks. second pregnancy sebab first pregnancy saya gugur pada 6weeks.

6 Balas

cuba selalu borak atau selawat/zikir sambil pegang bawah perut lama ii bila baby selalu dgr suara kita dia makin knl suara kita tauuu. sy dulu pon tk rasa jgk tapi start selalu zikir/selawat sambil pegang perut lama ii makin jelas rasa dia kick. lagi satu yunk baby gerak jeee cuma maybe awak lmbt rasa kot sbb baby kecik lagi.