tebus kridet

Hi mommy.. Nak tanya macam mn cra ya utk tebus kridet pkai point tu

5 Balas

Hai! Anda boleh tebus pelbagai ganjaran dengan hanya klik pada 'Rewards'. Kami menawarkan banyak ganjaran menarik secara percuma kepada komuniti theAsianparent. Teruskan aktif di aplikasi dan kumpul lebih banyak poin untuk menebus ganjaran yang menguntungkan! Selamat mencuba! 🙂

sy dah 2 kali tebus tp tak pernah dapat...point di tolak tp krdit kt boost tak pernah dapat

5y ago

Hai, Puan Norazahrina Farah Fazlin Ali! Sila check emel anda. Kami telah menghantar emel kepada [email protected] pada 11 Ogos 2019, 10:26 AM seperti di bawah: Hi, Norazahrina! Thank you for using theAsianparent app. You have successfully redeemed 350 points for the RM15 Boost credits. Please use this redemption code in the app to receive your RM15 credits: xxxxxx Please be sure to use the redemption code before 31st October 2019. You cannot redeem nor use the code later than that date. Emel kedua dihantar kepada emel sama: [email protected] pada 14 Sep 2019, 12:17 pm seperti di bawah: Hi, Norazahrina! Thank you for using theAsianparent app. You have successfully redeemed RM12 Sign Up Bonus on ShopBack. Please open this link to receive your RM12 Bonus: xxxxxx (maklumat adalah rahsia, sila check emel anda). Tolong prihatin dan jangan sebarkan berita palsu dalam komuniti kami. Kami telah berusaha sedaya upaya menggembirakan komuniti, malah memberi ganjaran percuma kepada anda. S

Just pergi dekat the Rewards feature on the app. Boleh tebus macam macam!

Wahh baru tau boleh tebus

Ccccccc