Berpantang lepas czer

Mommy nak tanya lah, lepas czer kita kena berpantang berapa lama eh? Saya baru 6 bulan lepas czer, saya kerap sangat makan makanan yg ada telur. Jahitan czer tu makin gatal

1 Balas

sye pantang telur 2w je lps czer. tu pon sbb dgr org ckp la, mkn telur jadi gatal. lps tu bedal je mkn apa pon selagi xda allergic. cube tgok tmpt czer tu, situ ade bulu yg tumbuh. kekdg sbb bulu tu jadi gatal. sye selalu gatal sbb bulu nak tumbuh je dkt situ. lps shave balik elok dh.