Ketiak baby ruam

Hi all mommy. Nak tanya kenapa ye ketiak baby sy naik merah biji mcmni? 😭 tpi dia mmg cepat berpeluh panas sikit je tergaru2

Ketiak baby ruam
4 Balas

Hai awak. Ruam baby kat ketiak dah okay ke? Anak saya pun camni sbb panas. Saya sapu drapolene cream (kalau ruam tu tengah merah2). Lepastu saya sapu bedak aiken. Alhamdulillah kejap je dah okay. Tiap kali lepas mandi, saya akan sapu takpernah missed.

Sebab berpeluh tuu… sapu krim baby…

Cuba letak krim youbaby, insyaAllah ok