Ruam panas gatal kulit Kering PADA bayi

Bagaimana Cara mengatasi ruam PADA celah celah badan bayi, seperti Di lengan ketiak Serta kaki, kulit Kering merah Dan gatal?#ingintahu #bantusharing

3 Balas

Sudocream and vaseline. Sudo mmg utk nappy. Tp sy sapu juga dkt pelipat. Hari pertama sy sapu sudo 2-3 kali. Esoknya tu, sy sapu vaseline and sudo. Lps tu, kly ruam tu jd kasar and kering, sy sapu vaseline smp hilang

3y ago

Yupp

Cream ni jenis kental. Colek sikit je, lps tu dab kat kulit. DAB bkn GOSOK. br sng nk apply

3y ago

Baiklah, terima kasih informasi nya

this product