baby tolak susu

mommy nak tanya kenapa baby 3bulan tolak susu ye? dia consume susu formula

3 Balas

Kdg sbb cuaca, Cuba try selitkan dgn air kosong yg di letakkan halwa kundur.. Kdg sbb lidah or air liur bby pekat.. Bby sy pun pernah mcm tu.. Pastu try la bagi susu.. Or tunggu dia betul-betul nak minum.. Kalau rasa bby dah lama Sgt x minum, try suakan susu.. Bby nie kdg ada Fasa dia sendiri.. Kite kena cari jln sendiri supaya bby akan menyusu.. Semoga dipermudahkan

Try juga tukar puting botol susu tu size S or M...

ya