Kandungan 5 weeks

Hi mommy, nak tanya. Kalau mengandung kerap buang air kecil, tapi masuk minggu ke 5 ni rasa senak perut sbb sy jongkok (squat) masa buang air kecil tu. Perut tkde pape effect ke? Perut sy agk besar sikit je sbb sy asyik lapar lepas tu takde morning sickness#ingintahu #firstbaby #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

Normal je rasa mcm tu.. Melainkan awk masa kencing rasa sakit.. Kadang tu sbb kencing kotor.. Kalau kencing kotor awk kena amalkan minum air barli..