Jantina Baby

Hi Mommy.. Nak Tanya Biasanya 14week 6day Dah Boleh Tahu jantina baby ke? Baru 1st time preggy..

12 Balas

saye scan 5 bulan pun belum nampak...kene 6 bulan keatas...tapi sebelum 8 bulan...kalau bby da besar sgt pon susah jugak nk nmpk da sempit...so nice choice 7 bulan la...nmpk jelas

Thank you mummy semua😘.. So better 20week keatas lah saya pergi scan.. Ingtkn kalau dah nampak baru nk pergi scan harini..

Hi moms.... Macam mana atasi kaki yang selalu sakit bila hamil?

Doc ckp dia punya tu start trbentuk pd week ke 16. Tp nk cantik week 20 ke ats la.

Awal sangat 14weeks tu mummy. Baby kecil sangat lagi hehe. 😁

Belum jelas kot. Nanti masuk mggu ke 24keatas try scan.

18weeks dah boleh nampak. Tp depend pada baby juga

I found out the baby's gender on my 16th week ^0^

Ada yg dapat tgk jantina awal, ada lambat sket

Biasanya 20weeks ke atas baru scan.