Jantina Baby

Hai mommies, ada tips ke time scan nak tahu jantina baby and suruh baby tunjuk jantina ? sebab dh dua kali scan baby xnak tunjuk?? #23weeks #1st baby

2 Balas

Mcm sy ritu pn ms preggy cmtu juge..penat sonographer duk scan dia...bby dkt dlm xsediam..😂😂sush nk tgk jantina..sekejap bg tnjuk blknga dia..pstu bg tgk mata dia je..asalkn zoom nmpk mata...sejam juge scan..sono siap buat lawak kata dkt bby..bby lari..meh aunty kejar dia plak...trgelak dok tgk...hehe..😂😂😂

sama la kita...baby kepit kemaluan...xtau laki ke perempan...🤣