35minggu1hari

mommy kongsi sedikit yg bersalin 35week ni.. sya dri kemarin perut memulas smpi jam 10pagi keluar lendir coklat petang ni baru chek bukaan... anak petama sya dulu lahir 34week kedua 36week.. skg 35week

2 Balas

35w dah ready untuk keluar biasanya depend pada kematangan bayi dan kesempurnaan organ baby😉tapi kalau awak kata mengeras mungkin nak bersalin tu..pergi hosp terus tau packing barang jangan lupa bawa buku tu kalau rasa ada apa² tak kena direct hosp terus

sis dh cek bukaan ad ke bukaan..smga dipemudahkan ya sis..rasanya ramai yg bersalin 35w

4y ago

semoga dipemudahkan ya sis..smga baik2 je