baby bergerak agresif

hi mommy, kenapa baby bergerak agresif semasa saya lapar? normal ke? #31w #firstbaby

15 Balas

Sye prnh bby tlalu aktif, sye g klinik dktr ckp, bby nk cri tmpt plong slesa, sbb die kt dlm mkin padat.. 😅

First sebab ia seorg yg bernyawa.. Tula bnyk bergerak...mcm baby sye... Kedua baby pun lapar Momy...

Okay..tq semua. Saya curious je takut ade pape. Maklum la anak first, smua benda curious 😊😊

Normal...sebab baby lapar juga tu...nak minta mommy cepat makan...hhhi

5y ago

Owh..ciannya baby. Mama dia sllu lewat smpai rumah. Mklum la keja jauh huhu

Heheh.. normal.. mgkin sbab baby lapr jgk. Heheh

Normal sis sbb dia pun lapar juga ☺️

Yes normal... Baby tu pon lapar

Sbb baby pn lapar 😅😅😅

5y ago

Tak pn, insyaAllah..

Dia lapar juga😃

Sbb bby nk mntx mknn