Sakit perut

Mommy kat sini ada tak setiap bagun pagi sakit perut bila masuk 2nd trimester ni?

2 Balas

sye sis...nurse dkt kd syak ade pedih ulu hati then dge refer ke kk...dr ckp gastrik ...skit dye smpai x thn sye trs g hospital risau gak ...gastrik gak ...alhamdulillah skrng ok cuma wkt mkn kne jaga...sbb mse 14 weeks sye de scan dkt swasta and sbb skit prt gak ...dr kata klu skit prt x normal

sy sis🙂bgn pagi jer mcm keras and sakit skit. Tnye kat nurse kk, diorg ckp normal because sleep same position for long time. Anyway jaga kesihatan sis tc 🥰