Rasa macam senggugut .

Hi mommy , i'm 36 week already . Normal ke rasa macam senggugut , area pinggang semua sakit dah lepastu nak buang air besar pun senang je kalau tak selalu macam sembelit . Tapi takda keluar tanda apa apa lagi , cuma tapak kaki and tangan kalau bangun tidur rasa sakit gilaa bila nak genggam :3 . Ada yang sama macamni tak ? Apa yang patut kitaa buat eh . Help me mommy !! #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #ingintahu

1 Balas

Banyakkan minum susu kalau rasa sakit pinggang, kaki, tangan. Mmg normal buang air besar jadi lancar 😁

2y ago

Thankyou in advance momy!