Keguguran awal

Mommy ii nk tnya selalu ny lps keguguran berapa lma drah keluar lg ya lpas tu?? Darah tu mmg wrna merah segar ke?? Saya alami skg. #mommybuntu

3 Balas

sis ada buat d&c ke? kalau mcm saya aritu lepas jer cuci..pad x penuh..darah merah juga..pastu dlm smggu sikit2 jer kluar..sbb kalau d&c sis kna check ngan doc..takut waktu cuci terluka kat dlm tu(walau doc cakap kmgkinan terjadi camtu rendah) tapi untuk kepastian..saya sarankan sis check..semoga urusan sia dipermudahkan..

puan dh g klnik jmpe dgn doc?? better puan jmpe doc tuk chck n dptkn rwtn jgn d biakan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sy 2 minggu. Darah merah.