kram perut

hi, mommy gojess nak tnyaa nie awal kehamilan perut mmng rasa kram dan sakitt kerr ? sampai bila ya ? n lagik satu saya hamil 1 bulan kmrin ad keluar darah tapi tak banyak darah dia cair n ad lendir wrna darah tu tidak gelap just lebih ke warna" merah terang pink" bgitu , itu normal ke bahaya risau smlm tak dpt tdur tdik pagi check positif 🥺

3 Balas

Kiranya itu darah fresh .. klu msh bleeding.. trs pegi jmpa Dr.

7mo ago

Kalau dah stop mungkin normal kot.. 1st pregnancy sya dlu ada kluar spotting.. slps tu darah makin banyak dan akhirnya gugur. Kalau darah berterusan kena jumpa Dr. Klu sekali tu je xda apa2 kot.