Pecah ketuban

Hi mommy, doakan saya dipermudahkan urusan bersalin secara normal tanpa koyak dan jahit. Aminnn. Due date 16/8 tapi pgi ni dah pecah ketuban otw ke hospital 😇

17 Balas

Seronoknya dengar bila dah sampai masa untuk bersalin. Tahniah dan semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis. 🥺 kita tunggu tanda lagi ni for second baby. #38weeks doakan saya juga ya sis

10mo ago

Aamiin. 😭 moga Allah permudahkan urusan kita. Berdebar semacam. Dapat bersalin normal pun dah cukup bersyukur sangat. Mudah mudahan..