terjatuh atas lantai

mommies saya nak tanya , saya pregnant dah 7 bulan . harini saya tergelincir jatuh atas lantai . punggung terhentak kuat , takde rasa sakit mana mana . perlu ke saya pergi klinik check ? #seriusnanya #firstbaby

4 Balas

Minggu lepas pun sy alami bnd yg sama jatuh thentak kuat masa nak kua g kerja terus tak masuk kerja sy pergi klinik scan n cek keadaan baby... Jgn tunggu klau rasa xsdap hati... Klau xmampu g klinik bole je info dekat KK yg sllu buat checkup pregnant

Tolong pergi. At least check apa yang patut. Ada kes kat kk saya. Dia jatuh tapi x checkup. Lepas seminggu baru sakit. Tapi anak tak survive. Pergi je awal2 kesian anak

Pergi check. Yg dlm tu kita tak tahu keadaan dia. Awk mungkin tak saki tp dlm sakit teruk. Tak doakan tp ini precaution ok.

Baby ada gerak ke? Try monitor dlu kalau rasa tak ok baik pegi klinik

2y ago

Alhamdulillah kuat tendang tu sihatla dia tp nk pstikan baik g kk juga ye.. moga baik2 utk awk