Kuib pati ayam

Hello mommy, bolehkah campurkan sikit² kuib ayam ni dalam bubur bayi 10+ bulan? Dah campurkan sayur-sayuran supaya bubur tak rasa tawar tapi bayi msih tak selera mkn

Kuib pati ayam
4 Balas

Seeloknya bagi perasa yang asli & dibuat sendiri sahaja. Puan boleh buat sendiri serbuk ikan bilis/ayam untuk letak dalam bubur anak. Boleh cuba cari group happy baby foods malaysia di facebook untuk lebih info😊

tak boleh puan. nak tambah perasa mcm mirepoix, chicken feet stock.. Cuba masuk fb page happy baby food malaysia. byk idea dan resepi utk baby

Xboleh puan. Boleh buat perasa sndiri refer Baby Food Malaysia kt fb

xsesuai