bintik bintik dekat bontot

hi mommy boleh thu tak ni kenapa ya??? ada bintik2 dekat bontot anak saya, anak saya dh 8 bulan.

bintik bintik dekat bontot
10 Balas

anak saya macam tu dari bontot sampai kelengkang mula pakai huggies tukar pakai drypres naik macam ni. Kena beli cream exama&ruam kat famasi pastikan rajin sapu tiap kali tukar pempers heheh. Pastu kena cari pemprs yang lain lah

Baik jumpa dr drpd tanye kat sini awak. Dptkan krim yg betul untk sembuhkan. Kesian baby klau gatal2 dngan pampers lagi …

Baik terus pergi jumpa Dr sebab dia boleh prescribe ubat terus dari perkara ni berpanjangan melarat.

Mungkin kulit sensitif dengan diapers. cuba cari brand lain pula

Macam mana ye anak? dh ok ke? Sapu ape ye??

mcm ruam panas bercampur nappy rash

macam kayap je ni

mcm rushes eczema

mcm diaper rash

Anak ada demam tak?

3mo ago

I see. Dalam masa 2 hari ni awak ada sapu diaper cream tak? Ada penukaran diaper yang kerap tak? Kalau awak dah buat semua tu tapi masih lagi ada rashes tu, bawa baby ke klinik ya.