Bintik kecil seluruh tubuh

Kenapa ya anak sy naik bintik2 kecil sluruh tubuh .. tapi bintik2 ni x merah..mcm mna nk rawat ?

Bintik kecil seluruh tubuh
9 Balas

sya pakai lotion ni, kulit anak jadi lembut, kulit sensitif sesuai, kulit kering ya, Alhamdulillah,Elok.

3mo ago

dmna ada ya lotion bgini?

Klau anak Sy slalu pn begitu ...tiap kali tukar bulan...tapi xde effect pape pun...gatal pn x...

Anak demam tak? Kalau tak demam boleh jadi ruam panas atau ada toiletries yang tak sesuai anak.

Mcm ruam peluh. Cuba bagi pakai baju yg lubang2 time siang and kerap bagi mandi

ruam panas,mungkin bju tak serap peluh, boleh Jdi klau pkaikn losyen/minyak ..

boleh jd sbb sabun syampu bedak lotion, tak tahu kena buat perhatian

Ni mcm ruam peluh..rasa gatal2 kalau berpeluh

tiktok ada jual, Shoppe pun ada.

Ruam niii