Nama Anak Lelaki

Hi mommy boleh cadang kan tak gabungan nama baby boy yg mula dgn huruf E Dan S?tq Momy2 semua atas cadagan?

41 Balas

Eshal Seif - Pedang Bungan Syurga Ehsan Syafii - Kehebatan Penganut Imam Syafii Emran Saif - Pedang Kemajuan Eidlan Sabeer - Keadilan Dan Kesabaran Eshal Shakeel - Keindahan Bunga Syurga

Ezmir shahir Ezmir shafiq Edris shazlan Edris shariz Eiman shariz Eiman sauqi Eiman saifuddin Ezman saiful Ezman shamsul Eizman sauqi Eizman shahir

Eyden Syukur Edeen Syafiq Elham Sulaiman

Ezhariff shah Ezfaril shah Ezafran shah

Ehsan Syukur Kesyukuran kehebatan💕

Eddy Shakir Eidlan Syamel Erfan Saif

Eishan Saifullah

Emir safuan Eriq sufian

4y ago

Dah bersalin dah 3bulan lepas 😘

Eiman saifullah