Breastpump

Mommy , bole tk recommend breastpump yg okey, mampu milik and senang untuk digunakan ?

1 Balas

Hi nabila. Okayh utk breastpump ni trbhgi pada dua situasi 1. Housewife ✔️ single pump okay ✔️preferrable bunyi yg x kuat sgt sbb kalau nak pam malam2 risau baby tejaga kan kalau bunyi kuat 2. Bekerja ✔️ double pump ✔️handsfree ✔️pump yg silent / kurg bising ✔️ rechargeable - mcm sye , guna pump on the go. Tp bunyi agak kuat lah. Awk boleh cari yg agak silent sikit 2.

4y ago

Okey noted, kalo yg tu ok .. bole la beli yg tu