Phytonatal

Hi Mommy anyone eat tables phytonatal after birth. I already 2month rdy to birth baby. Tp baby sy premature and breastfeeding Boleh mkn ke pls advice

Phytonatal
3 Balas

sy mkn ms lps bersalin.. mmg sng nk membuang.. tp lps baby kene kuning, sy stopkan kejap.. tp rmai je kata blh smbung mkn sb dia bkn jamu tp herba..

Penah makan tp x sesuai dengan sy asyik membuang perut memulas plus baby sy kuning so mmg totally stop.

Thanks you lepas turun kuning boleh mkn ke