Kurang menyusu

Hi mommy, anak saya 5 bulan 14 hari, fully bf, sekarang nie kalau pagi dia kurang nk susu n susah nk fokus kalau time menyusu tu pantang kalau ada orang lain trus tknk susu dia galak nk main. Kalau saya bagi pun sampai menangis tknk susu. Time malam baru lama dia menyusu. Ad tak mommies pernah alami? Normal tak ye

1 Balas

Normal. Baby sy sampai skrg dh nk masuk 9bulan mcm tu. Kalau menyusu depan tv main2 dia. Sbb tu tiap kali nk nyusu sy masuk blik. Lama sikit dia nyusu.