Perancang DESOLON

Hi mommy ada tak sesiapa, lepas keguguran kk akan bagi mkn ubat perancang keluarga? Ada tak ibu2 makan perancang jenama desolon suami buang dlm, ia mencegah atau pn tetap lekat juga walau pn makan perancang tu?

1 Balas

so far sye gugur 2kali kk xde pulak bgi bmubt perancang. die suruh pandai2 elak jee.

2y ago

Hmm tak tau pula kenapa kk kat sabah ni, bgini ambil ubat perancang 🥲 sy pn kira nak merancang sendiri, malas mkn segala ubat ni 😖