Pil Desolon

Pil desolon ni boleh mnyebabkan susu badan kurang ke? Nurse kk yang bagi pil perancang jenama yg ni

1 Balas

kalau campur bf + fm,memang ni antara pil perancang yg popular. tak keringkan air susu(bg sy sendiri). tp kalau dah selesa bg susu fm,dgn sendirinya air susu akan kering sedikit demi sedikit sebab demand baby dah berkurangan

5mo ago

kalau full bf biasanya nurse bagi pil lain. sy makan desolon dan oralcon utk 3 anak sy sebab sy bf + fm