stretch mark selepas bersalin

hi mommy ada mommy yang tahu losyen yang boleh redakan stretch mark lepas bersalin. tq 🥰

5 Balas

Sy guna yg mama choice pnya..time lps brsalin tu stretch mark dkt perut lps tu gatal 😅😅 perit woo..sbb sdp garu tau² luka. 😁 lps pkai yg mama choice pnya brand alhamdulillah gatal kurang n nmpak pudar la stretch mark tu. lagi pun sy pnya xteruk sgt.

kalau tak BF boleh pakai apa2 yg ada retinol. kalau BF, cari yg ada vit C, niacinamide.

sy guna lotion palmers cocoa butter

pakai palmers cocoa butter

4w ago

sy pun pakai ni ..sekejap dah cantik kulit perut..