Losyen stretch mark

Losyen kat Perut boleh ja pkai bila2 kan.. Ada suggestion x losyen yg elok utk stretch mark? #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

saya pakai bio oil gel dengan yang mom choice stretch mark tu. so far ada sikit jela stretch mark nya , sekejap pudar lepastu bila perut membesar lagi dia pekat sikit, lepastu lama2 tu pudar balik. 😂 ada dua je kiri dan kanan. atas semua cantik je perut… maybe lepas dah bersalin baru okay kot. asalkan sapu everyday…

7months, pakai yang mary kay punya.. toning lotion.. clear je alhamdulillah