Ketiak Gatal

Mommy ada masalah mcm ni tak ? Ketiak rasa gatal smpai melecet. Kalau ada, boleh suggest rawatan apa yg sesuai tak.?

Ketiak Gatal
15 Balas

pernah jadi macam tu . kene dekat ketiak kiri kanan dgn peha kiri kanan . masa duduk dlm wad refer doc patu doc bagi ubat tak jalan . last2 ikhtiar cari kt shope . cuba jenama ni jenis cream jamu cina . alhamdulillah skrg dh oke ..taip je cream gatal . nti dia keluar ada

sye pon terok lgi mcm ni..sbaik tak smpai tek..tp skit dgn gtl ya allah..sye pkai minyak kelapa dra je sapu..alhamdulilh dah elok skng...alahan mengdg

Cuba cuci dengan minyak zaitun. Letak dekat kapas lepastu lap perlahan2. Saya sebelum ni ada masalah gelap bawah ketiak juga tapi sekarang dah better.

sye pernh kene,gatal,kering pastu yg bestnye bile dia kering boley kopek2..hahahhaah bestnye...klu x tahan kene pi klinik la..mintk ubat...

sis refer Dr sis dlu dia akan arrange utk sis bertemu Doktor pakar kulit

rawatan, jangan garu. bersihkan dgn gentle guna minyak kelapa dara ke.. lap kering

masih guna smpai skrg . bila ada rasa gatal2 dekat mana2 daerah badan terus je sapu .

sy selalu guna mnyak kelapa dara je sis. alhamdulillah kulit x gatal dan ok je

Saya kena tapi kat pelipat paha, malam2 merenyam alahai

melecet dh tu sis. jgn garu. beli krim gatal kt farmasi