38 minggu 5 hari

Mommy ad x pglmn mcm sya 👉🏻 pkul 6pagi turun darah .. check hosptal 1cm.. sekarang dah pkul 5petang , memang contrction dh mkin kerap. Cuma drh xbyk sgt. Ap sy perlu buat? Ke hosptal atau tunggu drah turun lg byk? #firstmom terimakasih

14 Balas

sy dh 3 hari klua darah, tp spotting je. perut mengeras je, xda contraction. cek haritu 1cm buka, so boleh balik. td scan baby, baby belom 'crowning' lagi. mggu dpn kot beranak😅