Mengidam aiskrim

Hello mommy... Ad tak mcm sy mengidam nk mkn aiskrim n suka mnm air sejuk n bahaya tak.. Ad yg bgi tw nnty bby besar ?... Kdang sy try than jk x mkn aiskrim tp bla dpn mata.. Susa plk nk menolak??... Sejak kndungan da 27 minggu 2 hari... Asyk nk mkn aiskrim.. N kdang sy pndai mengidam mkn gula² yg pedas...

31 Balas

Kwn sya mkan aiskrim byk time preg.ank lahir slalu selesema dan sakit.doc ckp kesan ibu trlalu byk mkan aiskrim time preg.smpi paru2 baby berkahak dr dlm perut