Pergerakan baby

Hi mommy... 1/Normal ke baby bump still xberapa nampak walau da masuk 6 bulan ? Suma tegur betul ke pregnant perut kecik je.. kalau 10 org jmpa , 10 org tgur.. 😔 2/Normal ke mommy sy tak tahu rasa baby kick dlm perut ? Bila family tny , dah rasa ke pergerakan baby ? Sy jawab tak pasti.. 🥲sy kacau2 perut pun xrasa dia gerak , atau sy yg xpandai rasa 😭 ini anak first sy 😢 #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

31 Balas

yaallah sy punya la nk perut kecik walaupun mengandung..sbb brsalin msty perut xnmpk sgt kan..perut beso lepas brsalin pun mcm mngandung lgi🤣..kalau mama nye kecik..kecik la perut .sy pun nk msuk 6 bulan tpi perut mcm 8bulan🤭..dri 3bulan org da tegur bpe bulan bpe bulan..kdg2 rsa malu sbb org perhatikan perut kite..lepas brsalin mmg perut sy jenis buncit..merasa perut slim ank pertama dan ke2 je..start ke3 smpai 4 hahaha buncit perut . xngandung pun mcm ngandung..

2y ago

sy baru nak masuk 10minggu tp perut dah besar mcm org pregnant 5 bulan dah, perut sedia memang berlemak