mommies boleh bantu tak

hi mommis nak tanya ada tak anak ii mommies minum susu ni ? macam mana okey tak ? anak saya mase nb dia mnum dutchbaby sy perasan dia berkahak then stop bagi try susu s26 dia reject. now sy bg dupro dia minum je tapi tak bersungguh macam main main . sy try beli lactogen dia macam reject now sy nk try susu anmumlac ni mommies rase okey tak ? dia taknak susu yg rase tawar dia nk rase yng mnis ii je susu anmum ni mnis tak ye mommies ?

mommies boleh bantu tak
1 Balas

Awak try je sebab susu formula ni kena try and error. Anak cousin saya minum susu ni, okay je tumbesaran dia. Sebelum tu 5-6 kali jugak try and error.