Anak reject susu formula step 3

Anak sy biasa minum anmumlac step 2, bila umur dia dh 18 bulan nk tukar step 3. Dia tak mau terus. Sy dh try mcm2 susu step 3, dia tak mau jugak. Mommies ada idea tak susu step 3 apa yg rsa mcm anmumlac step 2?

2 Balas

sy tukar susu terus. bwh 1y dia serasi dgn anmumlac tapi bila dh setahun dia xblh dgn susu step 3, xminum habis dan sembelit. so skrg minum dutch lady 123 saja.

sy stopkan dah fm, tukar susu fullcream tepung. susu yg sama sy minum anak minum🤭