32weeks pregnant

hi mommies..sy nk tnya 32weeks baby dah kuat menendang ke.mcm saya tghari baby x berapa kuat gerak.masuk minggu ke berapa ya kita nak nampak bonjolan baby menendang.

1 Balas

Sy dari bulan ke 5 bby da kuat menendang n berpusing. Skrg 36week lagilah berpusing. Semalam misi cek prut. Kpla bby da kebawah..tapi tinggi kepalanya. Misi risau kena czer. N then bby stil golek2 lagi. Xreti diam. Aktif sgt2 walau ruang terhad.