Anak pertama

Hi mommies...sy nak Tya dr first sy pregnant smpi dah masuk 31 weeks...mmg tiap² bulan chekup dgn klinik Siti.Lepas dah masuk 33 weeks sy booking dgn PPUM...terus check-up sana.Next appointment sy dgn PPUM 12/9.Tarikh tu dijangka sy akan bersalin ?.Sekarang ni perlu ke sy follow up semula dgn Klinik Siti @ tggu masa nak bersalin jer?

1 Balas

Sepatutnya continue je ngn PPUM sb nnt prosedur dia sama je utk check up. Tp better sis refer dekat Klinik Siti tu perlu ke x utk confirmation. ☺️