Face&Body Acne During Pregnancy

Hi mommiessss, siapa yang macam sy ade acne yg teruk di muka, dada, blakang badan during pregnancy? Ia akan hilang selepas bersalin ke? Mintak share siapa yang sama macam sy 😍🙏🏻#firstbaby #1stbaby #seriusnanya #babyfirst #mommybuntu

8 Balas

YaAllah sama sis srs sakit jerawat kat muka badan dada..saya pun 1st preg tp tkpa kita enjoy the moment..🥰🥰

4y ago

Ye, kdg2 tgok diri dkt cermin mcm tak boleh trima. Sebab teruk sangat rupa nya. Tapi takpe lah 1sy baby 😍