GRIPE WATER

Hi mommiesss saya nk tanye. Ank sy bru 3 bulann. Si kecik kerap nangis Sbb kembung perut. Sy nk Bagi dia minum gripe water. Ok ke untuk baby berumur 3 bulan? Sorry laa first baby. 🥰 hope mommies don't mind to share your experience

1 Balas

personally, i xkn bg ape2 kt anak bawah 6 bulan selain susu ibu atau susu formula.. klau kembung perut biasa sy letak minyak yuyi je.. nnt consult ngn doc ir nurse.. ank sy ade jugak kembung2.. mmg nangis.. lepas sapu minyak baru reda