Pants yg tak senang bocor

Mommiesss, pants apa yg tak senang bocor belakang ye ? Anak saya semua pamper bocor belakang time berak. Sebab pants bahagian belakang tak panjang

3 Balas

drypantz. tp rasa dua2 anak sy memg berak xpernah bocor. kena cepat tukar lepas berak, kalau x berak sikit pun tp main sana sini yg buat bocor

sy pula so far pkai kt ank jenama gengki.. kena pantau juga keadaan pampers ank.. kebiaasaan pants agk nipis so ia kne kerap juga kne tukar..

saya pakai hoppi. mahal sikit tapi itu yg sesuai dgn anak dan tak pernah lg bocor walaupun masa berak