Sally menstrual pants

Ada tak yang pas beranak pakai pants macam ni? Ok tak bocor tak? Korang pakai saiz apa? Saiz pinggang 97 cm tak tau nak ambij saiz apa… takut ambik saiz l kan longgar bila dah lahirkan baby. Kalau korang ada pengalaman pakai pants camni komen eh #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

Sally menstrual pants
2 Balas

Sy bli pampers TENA je..sbb risau tak muat.. tp klau pinggang awak within dimentionkan tu rasanya okay kot..sbb dia bergetah..l

ok...jee..ikut keselesaan individual