Brown spotting after VE

Hi mommies, Semalam saya pergi hospital sbb risau baby kurang gerak. Then doc bagi balik sbb so far keadaan baby lps buat ctg, ultrasound semua ok. Tapi kan, sejak balik dari hospital smlm ada keluar darah warna coklat, mcm spotting. Bila bangun tidur mcm makin banyak pulak spotting tu. I thought keluar cmtu sbb doc buat VE smlm sbb sakit sgt bila doc buat tu. Ada tak mommies yang pernah kena? Sbb saya taktau cemana rupa bloody show ? #37weeks+2

1 Balas

Bloody show darah merah. Kalau risau jumpa doctor, manalah tahu mucus plug ke.