Spotting or period? Confuse

Hi mommies! Sekarang ni dah delay period dalam 8 hri. Pagi ni ada tompok-tompok darah. Tapi confuse pulak ni period ke spotting. Warna merah cair macam tu. patut ke tepek gambar kt sini? ??

2 Balas

Saya pon tgh kompius pasainya peot da lambat 5hari tetiba tadi ade tompok coklat cair. Tanda2 nak peot ke mcm mana ye

Monitor dulu darah. Kalau makin banyak period la. Kalau sikit je memang spotting. Boleh try buat upt.