Tak Keruan

Hi Mommies Sejak masuk 11week ni sy jadi malas nak makan, tapi lapar ? kerap rasa loya & muntah lg² lepas makan zincofer, ganggu prestasi kerja hari ni pun x masuk keje & rasa lemau sentiasa, makan buah pun lepas tu loya n muntah balik ? sentiasa rasa mengantuk tapi bila cuba nak tido leher sakit & badan x selesa, kepala rasa ringan je, apa patut sy buat ye? #firstpregnancy

2 Balas

Kita sama sis.. sy pun wktu awl pregnant tak selera tgok makanan, cuma nak makan mee goreng je. Nasi dan lauk pauk memang tolak 100%. Kandungan masuk 3 bulan baru boleh hadap semula mkanan rutin