After missc . Enjoy moment berpantang sebab dah Redho . Tapi part dgn suami cepat terasa

Hi mommies..saya sdg berpantang after missc.. dari mengandung n sampailah berpantang ni saya cepat terasa dgn suami . contohnya mcm harini saya berurut saya ingatkan suami yg akan bayarkan pakej berurut hmm sbb semalam kawan dia pinjam duit cepat dia tolong..macam mana nak happy and ignore perasaan tu ??? sebab ia buatkan saya susah nk tidur

1 Balas

jujur dgn suami Tu je jalan nya..apa² masalah pasal suami isteri ni sis satu je sy nk ckp memg kena jujur depan² suami..ckp depan² suami apa² xpuas hati pasal duit ke,pasal pragai dia ke,apa² saja yg berkaitan dgn nya...sy penah suami bg pinjam duit kat adik dia sbb wife adik Dia baru bersalin dia nak pakai duit sedangkan kami Pon tgh sesak...mengamok sy masa Tu sy ckp jujur je depan² Terus kawen dgn sy nafkah kena utamakan org lain ke?memg Akan jadi perang mulut sbb sy xkeje..Kalo sy keje xpela ikut dia la nak bg duit kat sape skali Pon..duit bukan senang nak Cari....Kita isteri kena ckp depan2 and jujur biar suami ni celik akal fikiran nya org laki ni Kita xckp dia buat xtau je...