loya muntah berterusan

Hi mommies Saya masuk 18weeks alahan makin teruk .Sehari hampir 10x muntah. Tapi saya tetap makan skit2 sebab xnk perut kosong. Dah makan ubat tahan loya/muntah doc Kk bagi tapi tak menjadi. Ada tips lain tak nak hilangkan loya muntah?😢☹️ ..

3 Balas

10 kali sis, tak lemah ke, kalau sya minta drip dah😥. Saya 3 bulan first tu truk, skrg beransur pulih, tapi kdg ada hari dia jugak dia muntah , tpi kdg sehari 3 kali jee muntah, sis alah dri strt tau prgnant atau alah strt lmbat.