perut dan bawah perut terlalu sakit

Hi mommies,saya baru hamil 5weeks anak 1st,normal ke untuk kita rasa kadang2 area di perut dan di bawah perut terlalu sakit dan cramp?sakit lebih kuat sikit dari segungut..kadang2 sedang kita duduk biasa atau tengah baring sakit tu tiba2 datang..risau saya

2 Balas

kalau sakit sgt g klinik sis doc o&g sy ad call 2 hari lepas untuk 4wd appmt sy sy ckp sy dah prggy dn tye die cramp tu die ckp normal klu skli skla tapi klau sakit sgt pergi klinik atau hospital

Tkut kencing kotor. Boleh cek