sakit kepala teramat sgt

hi mommiess.. prnh x rsa skit kpla trlampau? sblm khwin ad mgraine.. tp lps j khwin n now prgnt 8weeks kerap sakit kpla.. sy alahan trlmpau kuat & nurse ad bg ubt volexin utk hlg mual/pening... tp 2 3hr ni still lg sakit tramat.. mommies ad cra x nk kurangkn sakit kpla ni? hnya mmpu trbaring j ni sbb bila bgun makin sakit🥺

2 Balas

Sy hari2 pening kepala masa trimester first, teruk alahan dgn muntah, loya, hidung sensitif dgn bau, xselera mkn, bdn lemah..sy just sapu minyak cap kapak je sis..alhamdulillah masuk second trimester dlm 15 weeks mcm tu semua alahan hilang 😊

jaram kepala dgn air limau purut atau limau nipis ..atau rendam kaki dalam air panas atau boleh cuba https://hellodoktor.com/masalah-neurologikal/sakit-kepala/10-cara-hilangkan-sakit-kepala/